REFERENCER

"Min mødregruppe og jeg bookede et foredrag om førstehjælp fra barselsgruppen. Det var super lærerigt og underviseren var sød og tålmodig, så vi alle fik svar på vores spørgsmål. Vi var især vilde med, at barselsgruppen kom hjem til os. Det gav os et roligt rum, hvor der både var plads til babyer og mødre. Vi følte os i særdeles trygge hænder og vil klart anbefale det til alle, der ønsker at lære om den nødvendige viden om førstehjælp til spædbørn."

"Vi har i min mødregruppe været meget tilfredse med det afholdte kursus fra barselsgruppen. Vi gik besøg af Clara, der var sød og varm - både over for mødre og børn. Det var meget lærerigt, og der var samtidig plads til børnegråd, leg og bleskift. Udover det får man tilsendt en pdf med de vigtigste pointer efterfølgende, så der ikke er behov for at stresse over, om man får det hele med. Alt i alt meget anbefalelsesværdigt, da vi fik mulighed for at få svar på alt, hvad vi ønskede i vores egne rammer."

"I min mødregruppe ønskede vi at lære førstehjælp til børn, men kunne ikke finde noget der passede til vores nybagt mor-liv. Men så fandt vi barselsgruppen og det passede rigtig godt at de var fleksible og havde mulighed for at komme ud til os. Vi blev undervist af Mia, der tilpassede foredraget til os og vores behov i forhold til bleskift og amning, hvilket var rigtig rart. Vil anbefale andre at vælge barselsgruppen, da man kan få svar på de spørgsmål man har som nybagte forældre."