top of page
baby

Hvad er zoneterapi

Få en effektiv behandling af din baby uden brug af medicin eller ubehag for din baby!

Hvad er zoneterapi, og hvorfor virker det?

Zoneterapi er en naturlig og medicinfri behandlingsform, der kan være med til at afhjælpe rigtig mange af de almindeligt kendte babyubalancer. 
Zoneterapien gør brug af trykpåvirkning af bestemte zoner på babyens fødder, der er med til at løsne de blokeringer i energistrømmen gennem kroppen, som ligger til grund for den pågældende ubalance. Zoneterapi er en helt ufarlig og uhyre effektiv behandling af babyer. Den hjælper kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv, den fremmer energistrømmen, frigiver giftstoffer og fremmer ro og velvære i hele kroppen.

Generelt er spædbørn særligt modtagelige overfor blid zoneterapi. 

Det betyder også, at spædbørn ikke kræver særligt mange behandlinger, før deres ubalancer er forsvundet, og de igen kan finde ro og balance i kroppen. 

Hvilke ubalancer kan zoneterapien være behjælpelig med?

Rigtig mange babyer døjer med mavesmerter eller kolik i deres tre første levemåneder. Det er både smertefuldt for babyen, men også for forældrene, der ofte føler sig både magtesløse, bekymrede og udkørte på samme tid. Ved kolik er zoneterapi en helt oplagt og yderst velfungerende behandling at tilbyde. Oftest vil babyen opleve en lettelse allerede efter første behandling og behøver sjældent særligt mange, førend at smerterne er helt aftaget. 

Det er dog ikke kun kolik, som zoneterapi kan være behjælpelig med. Langt de fleste babylidelser vil kunne lindres eller fjernes ved hjælp af zoneterapi.

Konkrete lidelser, som zoneterapi er et fantastisk værktøj imod er:
- Kolik / mavesmerter

- Ørebørn (mellemørebetændelse)

- Refluks

- Uro / søvnproblemer

- Tandfrembrud

- Skævheder  og fastlåsninger i kroppen

Er du i tvivl om zoneterapi kunne være noget for dig og din baby, så kontakt mig endelig.

275163667_336401924959088_45183033174556293_n.jpg

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet zoneterapeut, babyterapeut og massør og tilbyder behandlinger indenfor disse.

Under min uddannelse som zoneterapeut skete der et ryk i min bevidsthed, der satte gang i en udviklingsrejse, som jeg stadig er i fuld gang med. Jeg blev bevidst om, hvordan menneskekroppens små dele ikke kan anskues isoleret og fik mulighed for at dykke ind i en verden, hvor psyken ikke kan adskilles fra det fysiske legeme. Denne holistiske tilgang er en, jeg tager med mig i mit liv og i mit arbejde som behandler. 

Jeg har gennem tiden haft behandlinger af mange karakterer og har til min store fryd erfaret, at langt de fleste ubalancer, som vi mennekser bærer rundt på, kan afhjælpes ved hjælp af zoneterapi og et øget fokus på ubalancens egentlige udspring. 

Det er i disse erfaringer, jeg tager mit afsæt, når jeg sætter mig i behandlerstolen og er klar til at gøre mit for at hjælpe din baby. 

Når du booker en behandling hos mig, vil jeg gøre mit bedste for, at du føler dig hørt, set og godt tilpas. Jeg vil komme med gode råd til, hvordan du selv kan være med til at styrke behandlingernes resultatet hos din baby, så vi kan gøre behandlingsforløbet så effektivt og kort som muligt.

Udover min uddannelsesmæssige baggrund er jeg mor til to dejlige børn på 5 og 3 år. 
Efter min førstfødte kom til verden har børn fyldt en hel del i mit liv, og derfor har min uddannelse også haft et stort interessemæssigt afsæt i, hvordan jeg kan hjælpe spædbørn og deres forældre igennem nogle af de hårde tider, man kan møde i de tidlige stadier af ens babys liv. Derfor har jeg taget kursus i babyterapi, så jeg er ekstra godt klædt på, når forældre kommer ind af døren og har brug for hjælp til deres små. 

bottom of page